شهردار شهر پارسیان:
 *موفقیت در هر سازمانی، حاصل تلاش جمعی است.*

به گزارش روابط عمومی شهرداری شهر پارسیان، *مهندس احسان سالمی* در پیامی از زحمات همه کسانی که باعث شدند ایشان به عنوان شهردار برتر استان انتخاب گردند تقدیر کرد.

متن پیام به شرح زیر است:

من لم یشکر المخلوق لم یشکر الخالق

بی شک بدون تلاش و همکاری فراگیر و همگرایانه، امکان موفقیت در هیچ سازمانی وجود ندارد. وقتی در یک سازمان همه ی نیروها همدلانه دست در دست هم دهند، قطعا آن سازمان به اهداف خود دست می یابد.
اینجانب خدای را سپاس می گویم که در جمع همکارانی مشغول به خدمت هستم که هدف غایی و نهایی همه ی آن ها خدمت به مردم و دستیابی به رضایت خداوند است.
انتخاب اینجانب به عنوان شهردار برتر استان، حاصل تلاش ها و کوشش های همه آحاد جامعه پارسیان است، کار کردن در جمع مردمی مطالبه گر که تمامی هم و غم شان داشتن شهری زیبا و پیش رونده است، افتخاری است که شامل حال بنده گردیده و درس های بسیاری از این مردم غیور و شریف آموخته ام. همکاری با شورایی که جز خدمت به مردم  شعار دیگری سر لوحه کار خود قرار نداده، انسان را مصمم می کند که لحظه ای کارهای مردم را به گوشه فراموشی نسپارد و همواره بدنبال رفع مشکلی از مشکلات این شهر و دیار باشد.
حضور فرمانداری مقتدر و با اصالت، انسان را شایق به انجام هر چه بیشتر کار بدون اندکی تردید می نماید.
من خود را کوچکتر از این می دانم که لایق این مقام باشم، بلکه این *مدال افتخار طوقی است زرین بر گردن مردم زیبا اندیش پارسیان، فرماندار محترم شهرستان، شورای محترم شهر و همکاران گرامیم* که با تمام قوت و قدرت پشتیبان اینجانب بوده و هستند و از خداوند منان می خواهم در ادامه مسیر خدمت نیز یاری این عزیزان بدرقه راهم باشد.