شهردار شهر پارسیان در پیامی روز آتش نشانی و ایمنی را به تمامی تلاشگران این عرصه تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر پارسیان ، مهندس احسان سالمی با صدور پیامی  فرارسیدن هفتم مهرماه، روز آتش‌نشانی و ایمنی را به تمامی آتش‌نشانان شهرستان و کارکنان خدوم آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری پارسیان تبریک گفتند.

متن پیام به شرح زیر است:

بسمه تعالی
‌آتش نشانان با حماسه آفرینی‌های خود در نبرد با شعله‌های خانمان سوز، جوانه‌های امید را از بستر خاکسترها می‌رویانند.
هفتم مهر ماه یادآور تلاش قهرمانانی است که بی ادعا جان خود را در طبق اخلاص نهادند تا به دیگران زندگی دوباره ببخشند.
هفتم مهرماه روز تجلیل و پاسداشت از بزرگ مردانی است که با سرلوحه قرار دادن ایثار، شهامت و از جان گذشتگی در زندگی خود رسالت خطیر نجات جان همنوعان را برعهده گرفتند تا در میان شعله ها، بیمها و فاجعه ها، چراغ امید را همواره در دلها روشن نگه دارند.
 این روز، فرصت مغتنم و بهانه ای برای تقدیر از رشادتهای ایثارگونه این غیورمردان بی ادعایی است که با اخلاص و احساس مسئولیت، گام در این مسیر سخت و طاقت فرسا می نهند و حماسه های بی بدیلی در راه خدمتگزاری می آفرینند.
اینجانب فرارسیدن *هفتم مهرماه روز آتش‌نشانی و ایمنی را به تمام آتش نشانان تلاشگر و بویژه آتش نشانان شهرستان و همکاران خدوم و تلاشگرم در آتش‌نشانی شهرداری شهر پارسیان* تبریک عرض می‌نمایم و ضمن تقدیر و تشکر از زحمات شبانه روزی آنها، سلامتی و توفیق روزافزونشان را از درگاه خداوند منان خواستارم.