*پیام تبریک شهردار شهر پارسیان به مناسبت آغاز هفته وحدت و میلاد حضرت محمد مصطفی (ص)*

شهردار شهر پارسیان در پیامی آغاز هفته وحدت و میلاد نبی مکرم اسلام(ص) را به تمامی مسلمانان جهان تبریک و تهنیت گفتند.

به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر پارسیان ، مهندس احسان سالمی با صدور پیامی آغاز هفته وحدت و میلاد پرنور و سرور پیامبر گرامی اسلام را به همه مسلمانان جهان بویژه مردم شریف شهرستان پارسیان  تبریک گفتند.

متن پیام به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم
با ولادت حضرت محمد (ص) نوری از شهر مکه درخشید و فروغ ایزدی پدیدار شد، چشمه فیض الهی جوشیدن گرفت و جهان از تشنگی درآمد.
محمد صلی‌الله علیه و آله وسلم مظهر عدالت، امانت، اخلاق و لطف الهی، نجات‌دهنده انسان از ضلالت و گمراهی و پیام آور صلح، دوستی و برادری می‌باشد.
وجودش سراسر رحمت و برکت برای همه مردمان و محل تلاقی همه مسلمانان با مذاهب، اقوام و نژادهای گوناگون می‌باشد.
امروز پاسخ به ندای پیامبر رحمت مبنی بر تحکیم و تقویت برادری، همدلی و صمیمیت میان امت اسلام مهمترین مسئولیت‌های نخبگان و رهبران جهان اسلام می‌باشد.
اینجانب آغاز هفته وحدت و میلاد با سعادت نبی مکرم اسلام را به همه مسلمانان جهان بویژه مردم شریف و بزرگوار شهرستان پارسیان تبریک و تهنیت عرض می نمایم.