*پیام تسلیت شهردار شهر پارسیان به مناسبت ایام سوگواری دهه آخر ماه صفر*

به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر پارسیان، * احسان سالمی شهردار شهر پارسیان* با صدور پیامی فرارسیدن ایام سوگواری دهه پایانی ماه صفر که مصادف با رحلت جانگداز رسول اکرم (ص)، امام حسن مجتبی (ع) و امام رضا (ع) می باشد را به تمامی مسلمین جهان و بویژه مردم شریف شهرستان پارسیان تسلیت و تعزیت گفتند. متن پیام بدین شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم

آخرین روزهای صفر در سوگ سالروز رحلت آخرین رسول خدا، نگین خاتم نبوت، عينيت قرآن کريم حضرت رسول اکرم صلی‌الله عليه و آله و شهادت مظلومانه فرزندان گرامی ایشان حضرت امام حسن مجتبی (ع) و حضرت امام رضا (ع) می نشینیم . به راستی، رسول مهربانی ها و اهل بیت مطهر ایشان، مظهر تامّ اسمای الهی و آیینه تمام نمای صفات جمال و جلال حقّ اند و گام نهادن در مسیر معرفت و حقانیت ایشان و آشنایی با ابعاد گوناگون شخصیت و سیره این رهبران الهی بهترین توشه وکیمیای سعادتی است که انسانهای حق طلب، سالکان راه حقیقت و پاکبازان طریق سعادت و کمال، با تمسک به این حبل المتین می توانند در مسیر رشد و تعالی انسانی، سعات دنیوی و اخروی خود را تضمین نمایند.

اینجانب سالروز رحلت پیامبر عظیم الشان اسلام، حضرت ختمی مرتبت، محمد مصطفی (ص) و شهادت حضرت امام حسن مجتبی (ع) و شهادت حضرت امام رضا (ع) را به تمامی مسلمین جهان و بویژه مردم شریف شهرستان پارسیان تسلیت و تعزیت عرض می نمایم.